Altele

O'Sullivan vorbeşte în continuare la superlativ despre România: "M-am îndrăgostit, voi merge şi în Transilvania de Crăciun" » Ce spune despre noul turneu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 decembrie 2015

Ronnie O'Sullivan a fost în România pentru prima oară la cele două demonstrative din Bucureşti alături de Stuart Bingham şi a fost atît de impresionat de atmosferă încît a promis că va reveni şi în 2016.

Englezul a continuat să vorbească şi acum la superlativ despre România şi a dezvăluit că vrea să revină în ţara noastră nu doar pentru competiţia de anul viitor, ci şi pentru Transilvania.

Ronnie a discutat la un radio local despre experienţa la Bucureşti şi de ce crede că Bucureşti va organiza cel mai tare turneu din calendar:

"Au fost 1000 de oameni în Bulgaria şi chiar 2000 în România la demonstrative. Peste tot în Europa sînt foarte mulţi fani. Este o plăcere să joci în aceste locuri.

România va organiza o competiţie importantă anul viitor. Va fi cel mai tare turneu din calendar, hotelurile sînt foarte bune, atmosfera e absolut fantastică.

Cel care organizează turneul  se ocupă şi în ATP, ştie foarte bine ce trebuie să facă, aşa că sînt sigur că va fi un turneu extraordinar în octombrie.

A fost incredibil în România, abia aştept să mă întorc în Bucureşti. Cred că o să mă întorc în România nu doar la turneu, ci şi la un Crăciun viitor. Am înţeles că Transilvania este superbă, trebuie să ajung acolo".

Citeşte şi: Regele revine! Cu cine va juca Ronnie O'Sullivan în primul său meci de la revenirea în snooker

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.