Liga 1

VIDEO Gol OZN! Gnohere l-a păcălit pe Comănescu: i-a furat mingea din brațe lui Pecanha fără ca arbitrul să fi sesizat

Articol de Liviu Manolache  —  Tuesday 8th of December 2015 12:00

”Cîinii” au egalat la unu cu un autogol al lui Tudose, urmare a unei faze încurcate și a unui fault comis de atacantul francez al lui Dinamo.

Arbitrul a validat golul egalizator al lui Dinamo, în loc să sancționeze faultul comis de Gnohere la Pecanha. Reușita a fost una încurcată de la cap la coadă.

VIDEO: Vezi AICI golul!

Palici a centrat din stînga, mingea a ajuns la Pecanha, brazilianul a prins-o, dar Gnohere i-a furat-o din mîini cu talpa. Francezul nu l-a lovit pe portar, a insistat cu crampoanele pe balon suficient cît să-l subtilizeze din brațele goalkeeperului.

Mingea s-a scurs spre linia porții, Genev a izbutit s-o scoată la limită, din alunecare, dar a apărut din spate Tudose și a trimis-o în poarta proprie! Fostul arbitru Dan Lăzărescu a văzut chiar două faulturi: "În primul rînd, Gnohere îl împinge pe Genev înainte să-i ia mingea lui Pecanha!".

Arbitrul a validat însă golul. Asistentul Bogdan Gheorghe a avut o decizie mai inspirată într-o altă fază. Genev a reluat spre poartă, Fai a deviat cu pieptul și Corbu a degajat de pe linia porții. Arbitrii au lăsat jocul să continue și reluările TV îi confirmă, mingea nu a depășit linia porții.

Pierdut pentru Pandurii

Mircea Rednic şi-a pierdut golgeterul pentru confruntarea de sîmbătă cu Pandurii. Harlem Gnohere, 10 reuşite în toate competiţiile, a primit cartonaş galben aseară după un henţ stupid la un duel aerian cu Pecanha în chiar startul întîlnirii.

Francezul a acumulat al 4-lea avertisment al sezonuluii, astfel că va fi doar spectator la al 7-lea duel din 2015 cu formaţia lui Edward Iordănescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.