Liga 1

VIDEO Gnohere recunoaște că a faultat la golul egalizator al lui Dinamo » Mesajul ironic către Petrolul: "Revanșa celui presupus gras"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 December 2015

Dinamo s-a impus în fața celor de la Petrolul, 2-1, după ce la pauză ploieștenii conduceau.

Harlem Gnohere a contribuit decisiv la autogolul lui Tudose, după ce a lovit mingea cînd aceasta se afla în brațele lui Pecanha. Arbitrul a validat golul, dar ploieștenii au protestat și au cerut fault în atac.

După meci, vîrful lui Dinamo a recunoscut că a faultat la faza golului.

"Am faultat! Dar i-am spus și lui Pecanha că nu eu decid, ci arbitrul judecă dacă a fost fault. Dacă el nu a văzut și a validat golul, atunci rămîne gol", a spus Gnohere la DolceSport.

Vezi aici video cu golul de 1-1

"Eu am crezut că se va dicta fault și m-am oprit. Pecanha era pe jos și se oprise și el. Dacă nu dai fault la o asemenea fază, atunci cînd dictezi? Este incredibil. Nu am cuvinte" Alex Tudose, fundaș Petrolul

ironia "Bizonului"

După meci, atacantul lui Dinamo a postat pe Facebook un mesaj ironic, făcînd referire la evenimentul din vară, cînd antrenorul de a atunci al Petrolului, Tibor Selymes, a decis să nu îl păstreze în lot, spunînd că este prea gras.

"Revanșa celui despre care s-a spus că e gras și care nu avea loc în echipă. Mulțumesc pentru ce mi-ați făcut. Dumnezeu nu-și uită copiii. În viață totul se plătește", a scris Gnohere. 

The revenge of a large supposedly that had no place in the team, thank you for what you made me God does not forget...

Posted by Harlem Gnohéré (Bison) on Monday, December 7, 2015
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.