Liga 1

Transfer de zile mari pentru o echipă importantă a României! Aduce un atacant pe care Juventus a plătit 3,3 milioane de euro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 decembrie 2015

Petrolul caută întăriri pentru această iarnă. Echipa ploieșteană vrea să facă tot posibilul pentru a se salva de la retrogradare.

Michele Paolucci (29 de ani) este primul jucător adus de Petrolul, anunță Sport.ro. Atacantul a semnat un contract pe 6 luni cu echipa de pe "Ilie Oană".

Liber de contract după ce s-a despărțit de Latina, Paloucci (29 de ani) este un jucător interesant produs la academia lui Juventus.

În 2007 a ajuns la Udinese la schimb cu Vincenzo Iaquinta. Costul transferului a fost estimat atunci la 1.35 milioane de euro. A mai fost îmrumutat la Atalanta și Catania, însă pînă la urmă s-a întors la Juventus, care a dat 3,3 milioane de euro în schimbul său.

De la Juventus a ajuns la Siena, unde a fost coleg cu Paul Codrea. I-a mers bine acolo, marcînd de 9 ori în 39 de meciuri. A revenit din nou la Juventus și a jucat 4 meciuri. A plecat apoi iar împrumut la Palermo și Vicenza, unde din nou a impresionat.

A marcat de 11 ori în 41 de meciuri. În cele 93 de prezențe în Serie A a înscris de 17 ori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.