Stranieri

Dan Petrescu a povestit întîmplările trăite în China: "Băi proștilor, trebuie să rîdeți"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 decembrie 2015

Dan Petrescu e omul trofeelor. După ce a luat Supercupa României cu ASA Tîrgu Mureș, tehnicianul a decis să plece în China, la Jiangsu Sainty. Antenorul român a cucerit și acolo Cupa Chinei și a povestit o întîmplare amuzantă.

"Aventura în China nu mă așteptam să o am anul ăsta. A venit de nicăieri oferta asta, începusem o muncă la Târgu Mureș. Mi-am dat seama că nu avem șanse să ne batem la titlu cînd mi s-a spus că trebuie să renunțăm la jucători și am acceptat oferta din China. Este primul trofeu din istoria clubului chinez. Nu știm încă bonusul, dar cred că va fi unul. Se plătește o sumă la echipă și se împarte.

După meci, jucătorii nu știau să se bucure că n-au cîștigat niciodată un trofeu în viața lor. «Băi proștilor, trebuie să rîdeți». Noi, antrenorii români, am început să bem, să rîdem. Dacă pierdeam finala spuneam că a fost o experiență negativă, dar acum, cu acest trofeu, mă simt bine", a spus Dan Petrescu la Dolcesport.

Trebuie să vedem dacă planurile mele coincid cu planurile noilor sponsori. Nu am discutat încă cu ei. Sînt fericiți că echipa va juca în Liga Campionilor și vor să aducă jucători buni. Eu mai am un an de contract, să vedem ce se va întâmpla" Dan Petrescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.