Liga 1

Probleme pentru Steaua înainte de meciul cu Viitorul » Un titular s-a accidentat şi nu s-a antrenat azi! Ce spune antrenorul roş-albaştrilor despre duelul cu echipa lui Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 decembrie 2015

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a susţinut azi o conferinţă de presă şi a vorbit despre meciul roş-albaştrilor cu Viitorul, de luni.

"Trebuie să mergem şi să cîştigăm meciul. Jucăm cu o echipă bună, care a cîştigat multe meciuri şi nu degeaba este pe locul doi. Are mulţi jucători de valoare, dar noi trebuie să cîştigăm şi să reducem diferenţa de puncte. Va fi un meci frumos, dar dificil. Mergem acolo ca să cîştigăm.

Am avut o săptămînă la dispoziţie să ne pregătim. Cred că am pus la punct multe lucruri. Am avut un mini-cantonament şi am lucrat mult. Sper ca jucătorii să înţeleagă ce vreau de la ei.

Avem jucători foarte buni, cu valoare, şi dacă ei îşi vor arăta valoarea, vom cîştiga meciul cu Viitorul. Avem doi suspendaţi pentru partida următoare (n.r Stanciu şi Rîpă). Cred că cine le va lua locul, va juca bine. Tade acuză o lovitură. Azi am hotărît să nu facă antrenament cu restul echipei şi s-a pregătit în sală. Totul este bine şi mîine va juca", a spus Reghecampf la conferinşa de presă.

Meciul Viitorul - Steaua se va disputa luni, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport şi LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.