Liga 1

VIDEO+FOTO Nici Conceicao nu îi ajută » CFR Cluj a pierdut pe terenul lui FC Botoșani, scor 1-2

+20 Foto
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 decembrie 2015

FC Botoșani a învins pe teren propriu CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 22-a din Liga 1 și moldovenii au urcat pe locul 10, cu 23 de puncte, la egalitate cu formația ardeleană.

Vezi desfășurarea liveTEXT

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1
A marcat:
Ngadeu 30, Fulop 45+2 / Cristian Lopez 79

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Băieții lui Cristi Pustai au deschis scorul în minutul 30, cînd Ngadeu a reluat perfect cu capul o minge venită din corner de la Martinus.

Botoșaniul și-a majorat diferența în prelungirile primei reprize, după o acțiune personală a lui Martiuns, care a driblat în careu și i-a pasat lui Fulop, acesta din urmă marcînd în poarta lui Vîtcă.

Scorul final a fost stabilit de Cristian Lopez, în minutul 79, după un șut de la marginea careului de 16 metri. Astfel, FC Botoșani a ajuns la 3 victorii consecutive, aceasta fiind prima din istoria moldovenilor cu CFR.

Trupa lui Sergio Conceicao, antrenor care e la primul meci de la revenirea la CFR, a presat mai mult pe finalul partide, însă fără nici un rezultat pe tabela de marcaj.

Echipele de start:

FC Botoșani: Pleșca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte - Bordeianu, Vașvari - Martinus, Cabrera, Fulop - Hadnagy

CFR Cluj: Vîtcă - Tiago Lopes, L. Goian, A. Mureșan, Camora - Petrucci, Gomelt - Jakolis, Cristian Lopez, Vitor Bruno - Filipe Nascimento

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.