Liga 1

Reacție nervoasă a lui Săndoi după CSU Craiova - FC Voluntari 1-2: "Este viciere de rezultat! Arbitrii ne-au adus într-o situație delicată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 decembrie 2015

Emil Săndoi, antrenorul celor de la CSU Craiova, a fost extrem de nervos după meciul pierdut cu FC Voluntari, 1-2, și a acuzat dur arbitrajul.

"Jucătorii mei s-au implicat din primul minut. Au făcut și greșeli, dar este o viciere de rezultat. Este pentru a nu știu cîta oară cînd se întîmplă asta. Arbitrii au reușit să aducă o echipă care juca un fotbal frumos și care domina adversarul într-o situație delicată.

Este viciere de rezultat. A fost ofsaid clar la primul gol și nu a fost penalty la al doilea gol al lor. Mi se pare deplasat să oprești echipa din drumul spre un loc mai bun în momente cheie. Ni se întîmplă mereu să ne fie avertizați jucătorii care sînt pasibili de suspendare pentru meciul următor.

Am făcut și noi greșeli, pentru că am luat goluri din vina noastră. Este normal ca publicul să fie supărat și să ceară demisia. Totuși, să nu uite că așa s-a întîmplat și în campionatul trecut, dar la final am terminat pe un loc de cupe europene. Și eram la prima participare în Liga 1", a spus Săndoi la DolceSport.

Citește și: VIDEO Un nou scandal în Liga 1 » CSU Craiova ar putea să nu facă deplasarea la următorul meci!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.