Campionate

VIDEO Alchimistul » Interul lui Roberto Mancini a depășit echipa lui Mourinho din 2009 și-și consolidează șefia

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 14th of December 2015 12:00

Antrenorul nerazzurro a găsit formula magică în defensivă, însă și atacul s-a dezlănțuit sîmbătă. Icardi, ”dublă”, și seiful Handanovici au asigurat cel mai limpede triumf ”afară”

Inter vrea să facă Revelionul pe primul loc și are cele mai mari șanse după cel mai net succes în deplasare al sezonului, 4-0 cu Udinese. Deși a utilizat a 16-a echipă diferită, debutîndu-l sîmbătă și pe Montoya, alchimistul Roberto Mancini e pe cale să-l întreacă pe Mourinho și trupa din 2009-2010. Are tot 36 de puncte după 16 etape, cea mai tare defensivă și Icardi a reînceput să înscrie!

Click aici pentru VIDEO!

Doar 9 goluri a primit Handanovici (11 partide cu poarta închisă!), care și pe Friuli a fost uluitor în fața lui Thereau și Di Natale (7 parade). Are 86,77% intervenții reușite, lider în top 5 campionate ale Europei. Ce-i drept, slovenul este securizat și de o apărare-beton în centru, Murillo-Miranda.

Sîmbătă s-a trezit și Icardi, cu două goluri din 18 mingi jucate, profitînd de o defensivă sinucigașă ori cuprinsă deja de spiritul Sărbătorilor. Jovetici, a șasea reușită în Serie A contra lui Udinese, și Brozovici, eurogol pe final, au rotunjit proporțiile celei de-a 6-a victorii interiste în ultimele 7 etape.

17 punctea cîștigat Inter în deplasare, depășind recordul lui Mourinho pînă la Crăciun de-acum 6 sezoane (16). Per total, trupa lui Mancini are exact punctajul lui Mou de-atunci (36 de puncte)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.