Nationala

Replică acidă a lui Iordănescu pentru Reghecampf » Tata Puiu nu l-a uitat nici pe Mutu, pe care l-a ironizat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 decembrie 2015

Anghel Iordănescu i-a dat replica lui Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul Stelei a declarat că nu va da jucători echipei naționale pentru cantonamentul tricolorilor în vederea pregătirii Campionatului European din 2016.

"Este dreptul lui să comenteze așa cum își dorește. Ceea ce știu eu este că acest turneu este aprobat de Comitetul Executiv. Mai știu că fotbalul românesc are nevoie de aceste turnee, selecția pentru Campionatul European începe cu primul cantonament de pregătire al naționalei.

Și în ultimul rînd, probabil, că domnului Reghecampf nu i s-a explicat că convocarea la echipa națională aduce pentru fiecare jucător, pe club, în jur de 27.000 de euro. Probabil că el mizează doar pe banii pe care îi investește domnul Becali", a declarat Iordănescu, conform Dolcesport.

"Mutu și-a încheiat contractul azi și a anunțat că se întoarce și că vrea la Euro? Este binevenit. Dar să joace, să vedem unde va juca. Să aleagă o echipă din România. Dacă alege o echipă din Italia, Spania, Barcelona, Real... M-aș bucura și ar fi foarte ușor pentru mine. Dacă nu, să joace oriunde, și în România" Anghel Iordănescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.