Stranieri

Picat la testul campioanei » Tătărușanu e criticat dur de presă după ce a fost complice la eșecul Viola de la Torino

Tătărușanu nu poate face nimic în fața lui Mandzukici, care a rupt echilibrul în minutul 80

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday 15th of December 2015 12:00

Portarul român a greșit la 2 goluri și a primit nota 4 în Corriere dello Sport: ”E dezastruos și riscă să devină veriga slabă a unei echipe ce merită sigur un portar mai de încredere”.

Fiorentina a pierdut teren în cursa de anduranță cu liderul Inter și n-a putut rupe duminică seria lui Juve, ajunsă la 6 victorii. Iar Tătărușanu, cel mai slab om al Violei, este vinovat la două din golurile campioanei (1-3), întărind impresia că nu-și poate salva echipa în situații limită. Ezitant și vulnerabil la ieșirile din poartă, Ciprian a fost criticat în presa italiană, luînd note între 4 și 5.

"În viață nu te ajută mereu să fii cu un pas înainte. Depășit la lobul lui Cuadrado cu capul, Tătă e-n culpă. S-a mai scos cu parada la Sturaro și blocajul jos la Dybala. Păcat că Mandzukici s-a născut să fie acolo, în mijlocul careului, cînd se decid meciurile", a scris Gazzetta dello Sport.

"A irosit bonul de 1-0"

"Și ieșirea la golul lui Mandzukici e greșită tehnic, dincolo de a fi temătoare", a punctat agenția fiorentinanews.com. Mai acid e Corriere dello Sport: "A fost umilit, fără alibi, de fostul său coleg Cuadrado. Era de ajuns să ridice mîinile și bloca balonul. Așa a irosit bonusul psihologic al reușitei lui Ilicici, restituindu-i lui Juve liniștea și convingerea că poate întoarce. Ajunge prea moale la mingea care ricoșează la Mandzukici la golul de 2-1. Tătărușanu e dezastruos și riscă să devină veriga slabă a unei echipe care, cu siguranță, merită un portar mai de încredere".

"L-am văzut pe Mandzukici demarcat la bara a doua și am încercat să-i pasez acolo. Dar, spre norocul meu, am reușit un lob și mingea s-a dus în plasă"
Juan Cudrado, mijlocaș Juventus

"Dacă acesta este un portar... I-a dăruit fostului său coleg Cuadrado cel mai inexplicabil gol, iar la reluarea lui Mandzukici era deja pe minge"
La Stampa, cotidian italian

"Românul nu convinge pînă la capăt și a comis la Torino cîteva erori. Și nu este prima oară. Și la jocul cu piciorul Tătărușanu e nesigur"
Roberto Pruzzo, fost vîrf Roma și Fiorentina

1 golcu capul din 25 reușite în Serie A are Cuadrado, cel de duminică în poarta lui Tătărușanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.