Liga 1

Promisiunea lui Gigi Becali pentru fani: "În play-off veți vedea cine e Steaua! Fac 6-7 transferuri" » Ce spune despre Tade

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 December 2015

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre victoria echipei în fața celor de la Viitorul, 1-0, și despre planurile pe care le are pentru formația roș-albastră.

" Cu Viitorul ne batem la titlu. Nu este frumos să spun cine mi-a plăcut de la Viitorul. Eu aș vorbi cu Hagi despre transferuri, dar nu cred că el vinde jucători. După Steaua, Viitorul este cea mai bună echipă din campionat. Steaua e Steaua și așa trebuie să joace mereu", a spus Becali la DigiSport.

...despre arbitraj: "Nu vreau să mă bag la arbitraj. Chiar dacă jucătorul este în interior, mîna este în afara careului. Mingea nu este în careu, deci nu este penalty. Nu poți să îi reclami nimic lui Alexandru Tudor, chiar dacă greșește".

...despre Tade: "Dacă Tade marca, făceam 2-0, dar...Nu îi pot reproșa nimic. Azi a jucat bine. S-a zbătut și a ținut bine de minge. El are contract cu Steaua și dacă va juca așa, sigur va rămîne".

...despre transferuri: "O să vedeți în play-off cine este Steaua. Avem și acum o echipă foarte bună, dar nu mai vreau să avem emoții la meciuri. Voi aduce 6-7 jucători și vom fi mai puternici".

"Eram sigur că vom cîștiga, pentru că aici am adus jertfă. Aici am alergat și am muncit. Prea multă jerftă am adus aici și am alergat pe terenurile astea" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.