Liga 1

FOTO A comis-o din nou! Mihai Costea, prins într-o casă de pariuri » Scuza găsită de atacant omite un detaliu semnificativ :)

Foto: captură Libertatea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 decembrie 2015

În plin scandal al pariurilor, după ce Nicolo Napoli și Flavius Stoican au fost prinși că jucau la Bet365, un fotbalist cunoscut din Liga 1 a comis-o și el.

Mihai Costea a fost surprins de jurnaliștii de la Libertatea jucînd la o casă de pariuri offline. Jucătorul a venit doar cu un cod generat atunci cînd îți faci biletul pe site.

"L-am întrebat pe Mihai și mi-a zis că e vorba de niște poze mai vechi, de doi ani", a zis Mulțescu pentru sursa citată.

"Nilă" a negat acest lucru și s-a rezumat să spună atît: "Nu există așa ceva! Nu mă luați pe mine cu așa ceva".

Scuza găsită de Mihai Costea nu poate fi credibilă dintr-un motiv simplu. Casa de pariuri Fortuna există pe piața din România de maximum 3 luni, așa că pozele nu aveau cum să fie de doar 2 ani.

Chiar și așa, acum doi ani jucătorul celor de la Voluntari făcea parte din lotul Stelei și nici atunci n-ar fi avut voie să joace la pariuri.

Fotbaliștii sau antrenorii care pariază riscă o suspendare de 2 ani din fotbal dacă va fi găsit vinovat. Această suspendare este dictată de Art. 60 din Regulamentul Disciplinar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.