Liga 1

Șocul zilei în Liga 1! Șumudică anunță din spital: "Vreau să plec de la Astra" » Ce au precizat surse medicale pentru GSP.RO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 December 2015

Marius Șumudică a dezvăluit în urmă cu puțin timp că speră ca oamenii din conducere să îl înțeleagă și să rupă înțelegerea cu Astra Giurgiu.

"Sînt internat ambulatoriu şi am făcut primele analize în această dimineaţă. Acum merg la echipă, vreau să discut cu conducerea şi sper să găsesc înţelegerea pentru a ne despărţi.

Nu pot merge la Severin, înseamnă să-mi bat joc de mine şi de familia mea. Mai ales că pe nevastă-mea şi pe copii i-am neglijat în ultima vreme tocmai din cauza Astrei. Recunosc, mi-e frică!

Mîine domnul doctor Chiriac îmi va pune un aparat Holter, care măsoară tensiunea automat la anumite intervale. Apoi va decide dacă e nevoie şi de o coronarografie", a declarat Şumudică, pentru Digi Sport.

Surse medicale au dezvăluit pentru GSP.RO că Marius Șumudică nu suferă de vreo afecțiune care să îi dea motive de îngrijorare. Cel mai probabil antrenorul vrea să renunțe din alte motive la post, de ordin financiar. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.