Liga 1

EXCLUSIV Dinamo s-a despărțit de un jucător important! » Tocmai a semnat rezilierea și și-a explicat decizia pentru GSP.ro

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 17 decembrie 2015

Fostul căpitan al "cîinilor", Alioșa Vojnovici, 30 de ani, a semnat în urmă cu puține momente rezilierea contractului cu Dinamo.

Mijlocașul care a cîștigat inimile fanilor din "Ștefan cel Mare" a ajuns la un acord cu conducerea pentru a pleca liber de contract, dorindu-și să meargă acasă, alături de soție care a născut luna trecută un băiat. Cuplul mai are o fetiță.

Fotbalistul are o ofertă de a-și continua cariera la echipa locală, NK Osijek, pe care a și salvat-o de la retrogradare cu un gol în ultimul minut la finele sezonului anterior.

"Am avut momente foarte frumoase aici și suporterii vor rămîne în sufletul meu, dar acum mă gîndesc mai mult la familia mea și vreau să fiu alături de cei dragi. Clubul din orașul meu natal mi-a făcut o ofertă foarte bună.

Le mulțumesc reprezentaților clubului Dinamo pentru că au înțeles situația și pentru deschiderea de care au dat dovadă. Le mulțumesc și fanilor pentru momentele bune petrecute aici și pentru susținere", a declarat Vojnovici pentru GSP.RO.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.