Gimnastica

Sala de 60 de milioane de euro rămîne doar pe hîrtie » Bucureștiul a pierdut organizarea CE de gimnastică din 2017!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 decembrie 2015

Federația Română de Gimnastică anunță că Bucureștiul a pierdut organizarea Campionatului European, din cauză că sala care trebuia să găzduiască evenimentul nu va fi gata la timp. Turneul se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj.

Demersurile au fost făcute încă de acum 2 ani, însă Federația a explicat într-un comunicat: "După răspunsul Primăriei Generale a Municipiului București privind stadiul demarării construcției Sălii Multifuncționale București, din data de 11 decembrie 2015, Uniunea Europeană de Gimnastică, alături de Federația Română de Gimnastică, anunță în mod oficial că ediția din anul 2017 a Campionatelor Europene de Gimnastică se va desfășura în Sala Polivalentă din municipiul Cluj-Napoca, în perioada 19-24 aprilie".

"Uniunea Europeană de Gimnastică este pe deplin conștientă de faptul că situația creată nu este imputabilă Federației Române de Gimnastică. Sîntem pe deplin convinși și încrezători că prietenii noștri români vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a organiza acest eveniment la înălțimea așteptărilor gimnaștilor, a partenerilor noștri și la nivelul tehnic cerut de un asemenea eveniment" Georges Guelzec, președintele Uniunii Europene de Gimnastică

Un alt eveniment major este în pericol. România riscă să piardă organizarea de meciuri la CE de fotbal 2020 dacă nu va reuși să modernizeze trei stadioane care vor servi ca baze de antrenament, să finalizeze linia de metrou spre aeroport și să construiască două autostrăzi.

Gazeta Sporturilor a scris în mai multe rînduri despre licitațiile problematice și despre tărăgănarea începerii lucrărilor:

cum rămîne cu euro?

Un alt eveniment major este în pericol: România riscă să piardă organizarea de meciuri la CE de fotbal 2020 dacă nu va reuși în timp util să modernizeze trei stadioane care vor servi ca baze de antrenament, să finalizeze linia de metrou spre aeroport și să construiască două autostrăzi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.