Campionate

Mourinho nu l-a uitat pe Wenger nici în ultima zi la Chelsea! L-a înţepat din nou pe marele rival: "Sînt antrenori care au un sezon bun din 20"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 decembrie 2015

Jose Mourinho (52 de ani) a fost demis de la Chelsea după rezultatele dezamăgitoare din acest sezon, dar nu a uitat să-i atace pe rivali.

 Portughezul nu a oferit nume, dar jurnaliştii englezi au făcut imediat legătura cu Arsene Wenger: "Am dat totul. Uneori, prea mult. Dar așa a fost să fie. Am și eu dreptul la un an negativ. Sînt antrenori care au un sezon bun din 20. Alții n-au nici unul".

De altfel, din momentul în care Arsenal a luat ultimul titlu în Premier League, Mourinho a cîştigat campionatul cu Chelsea de două ori, a făcut "tripla" la Inter, a detronat-o şi pe Barcelona şi a cîştigat La Liga, iar în sezonul trecut a obţinut din nou titlul în Anglia.

Dat afară în 10 minute!

Daily Mail a dezvăluit ieri cum a decurs ultima zi a lui Mourinho (foto) la Chelsea. Tehnicianul portughez a condus antrenamentul și apoi i-a însoțit pe jucători la masa de Crăciun, unde li s-a servit, printre altele, curcan la grătar. După care a fost abordat de "aghiotanții" lui Abramovici, care i-au comunicat decizia patronului: "În zece minute totul a fost gata".

"Le trebuie 10 jucători noi"

Pep Guardiola, despre care presa engleză a scris că sezonul viitor va antrena în Premier, nu s-a arătat interesat de a-i succeda lui Mourinho la Chelsea. Antrenorul lui Bayern a comentat doar atît: "Acolo e nevoie de vreo zece jucători noi pentru ca echipa să revină în top".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.