Liga 1

VIDEO Play on » Iaşiul continuă lupta pentru play-off şi le-a barat speranţele oltenilor

Articol de Ionuţ Tăbultoc  —  Sunday 20th of December 2015 12:00

Mădălin Ciucă, născut în Banie şi fost jucător la Universitatea Craiova, a dat lovitura cu un voleu de efect în repriza secundă.

8 victorii la un singur gol diferenţă din tot atîtea succese ale ieşenilor îi aduc la egalitate cu ASA Tîrgu Mureş, echipă aflată pe loc de play-off.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Omul care a adus cele 3 puncte în Copou a fost Mădălin Ciucă. Tocmai un oltean, născut la Craiova şi rodat la Universitatea, a înscris după un corner. I-a luat faţa lui Andrei Ivan şi l-a bătut pe Bălgrădean. Unica reuşită a meciului care n-a avut multe faze clare de gol. Poate şansa lui Onduku, din debutul meciului, şi un şut înşelător al durului Madson.

Meciul s-a terminat 1-0, iar CSMS Iaşi a revenit în buza grupului de 6 echipe care vor merge în play-off. De partea cealaltă, CSU îşi ia adio, în mare măsură, de la speranţe. Căci distanţa s-ar putea mări la 8 puncte dacă mureşenii bat azi.

Debut în Liga 1

Andrei Burlacu, 18 ani, un obişnuit al loturilor de juniori, a debutat ieri în Liga 1. Tînărul, adus de la CSS Botoşani, l-a înlocuit pe Madson cu 5 minute înainte de final. "E un puşti senzaţional", îl descria Gheorghiţă Geolgău pe atacant.

Le-a refuzat un penalty clar

În unicul minut de prelungiri acordat în prima repriză, Ovidiu Haţegan n-a acordat un penalty evident pentru CSU. Bancu a fost busculat în careu de către Mădălin Ciucă, însă "centralul" arădean a lăsat jocul să continue. În acel moment, scorul era de 0-0. "Trebuia acordat penalty", a punctat şi Dan Lăzărescu în studioul DolceSport.

"Am cîştigat meritat şi am încheiat bine anul 2015. Ne batem pentru locul 6 cu Tîrgu Mureş. N-am resimţit tensiune după jocul pierdut în Cupă"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi

"Pentru noi s-a cam terminat cu play-off-ul. Sînt multe probleme tocmai pentru că am ratat obiectivul. E normal, toată lumea e nemulţumită. Avem o lună întîrziere de salariu"
Cristian Bălgrădean, căpitan CSU Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.