Liga 1

Coach şi la baschet! :) Reghecampf s-a agitat, a strigat şi chiar a dat indicaţii la un meci al fiicei sale

Foto: frbaschet.ro, Alina Cojocaru

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Sunday 20th of December 2015 12:00

Reghecampf şi-a încurajat şi chiar i-a dat sfaturi fiicei sale, Sarah, în timpul meciului pe care aceasta l-a disputat sub panou, pentru naţionala României în Balcanic Next Star Cup 2015, împotriva Ungariei.

Puţini ştiu că Reghecampf a practicat şi baschetul cînd era copil. Şi-a lăsat la vedere pasiunea pentru acest sport vineri seară, atunci cînd a mers să vadă din tribune meciul pe care fiica sa, Sarah, în vîrstă de 15 ani, l-a disputat cu naţionala României împotriva Ungariei în cadrul Balcanic Next Star Cup 2015.

Reghe a stat în tribună lîngă fostul soţ al Anamariei Prodan, Tiberiu Dumitrescu, şi pe tot parcursul jocului s-a comportat aproape ca şi cum ar fi stat pe banca Stelei.

S-a agitat, a strigat şi chiar a dat indicaţii. Mesajele sale au avut efect, Sarah fiind cea mai bună de pe teren, la capătul unui meci în care România a bătut Ungaria cu 45-41.

Sarah, care practică baschetul de 4 ani şi care în SUA evoluează pentru IMG Academy, a fost principala marcatoare, cu 12 puncte, dar şi celelalte cifre au fost bune: 7 recuperări, două pase şi 3 intercepţii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.