Liga 1

Declarația serii: "CS U Craiova a jucat ieri ultimul meci oficial în fotbalul românesc" 

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 December 2015

Adrian Mititelu a reacționat în urma ultimului editorial semnat de Alin Buzărin, despre posibilitatea ca Dinel Staicu s-o preia pe CS U Craiova, și a postat un mesaj chiar pe blogul autorului. (Editorialul poate fi citit aici)

Omul de afaceri din Bănie pariază că CS U Craiova va fi interzisă în prima ligă din 2016, aluzie la faptul că Tribunalul București urmează să reanalizeze dacă decizia FRF de a o primi în Liga 1 în 2014 s-a făcut legal, dar și la problemele cu legea pe care le are principalul finanțator Mihai Rotaru. 

Iată mesajul scris de Mititelu pe blogul lui Buzărin: 

"ALIN ,IMI PARE RAU CA NU AI INTELES UN AMANUNT EXTREM DE IMPORTANT,STAICU VA PRELUA CSU ,NU UNIVERSITATEA CRAIOVA! ASA CA CEL MAI PROBABIL OBLEMENCO,DESELNICU,OTET ETC ,CHIAR SE VOR BUCURA . Am trista senzatie ca si tu te numeri printre cei care ii dau vreo sansa acestei echipe sa ramana in fotbal avand in vedere cine sant si cum au patruns in fotbal dar mai cu seama de unde provin fondurile care s-au topit in acest proiect fraudulos,imoral si ilegal. Eu iti spun foarte clar,la Iasi CSU A JUCAT ULTIMUL MECI OFICIAL IN FOTBALUL ROMANESC."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.