Liga 1

VIDEO Punct ochit, punct lovit » Dinamo încheie sezonul la 5 puncte de lider, după 1-1 cu CFR

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 21st of December 2015 12:00

CFR Cluj a rămas doar cu vise la play-off, ”cîinii” au luat aseară un punct ce le asigură prezența pe podium

Vacanța începe de astăzi pentru ambele echipe. Aseară, s-a jucat fotbal în Gruia, bărbătește, cu patos. Cele două formații au eliminat starea de studiu și-au trecut din start la treabă. Cerniauskas a citit sau Cristian Lopez a tras în el, în tot cazul mingea a ajuns la Jakolis (10) care a direcționat-o în plasă și CFR începea furios. "Cîinii" simt un disconfort atunci cînd vine vorba de dueluri cu gruparea din Gruia, s-au clătinat și la atacul lui Jakolis (16), blocat în ultimă instanță.

Click aici pentru VIDEO!

Reacție rapidă

Doar că seria de 7 meciuri consecutive fără eșec, dintre care 6 victorii, a dat elan băieților lui Rednic. Egalarea n-a părut picată din cer. Larie a bălmăjit o minge, Coelho n-a interceptat-o, Rotariu a venit cu elan și cu inteligență, iar la finele pasei a fost Palici (20), care, cu un adevărat killer instinct, a dovedit de ce a ajuns esențial pentru dinamoviști în aceste ultime meciuri. După gol, "cîinii" au aplicat o hibernare activă, n-au mai pus probleme în atac, însă au rezolvat cu destul calm reacțiile adverse. Petrucci (64) a dat fiori reci, șut de la marginea careului, puțin peste transversală.

Cu ce rămîn

Și roș-albii au înțeles că nu e de glumă. Palici a dat semnalul că Dinamo atacă totuși victoria. Mai întîi, s-a încurcat în driblinguri, încercînd prea mult pe un spațiu prea îngust, după care a avut două acțiuni periculoase, cu stîngul, pe lîngă poartă, și un șut deviat în corner. Gnohere, la ultima fază, a avut oportunitatea să muște letal, cum au reușit "cîinii" în multe meciuri ale finalului de sezon, doar că nu a calculat deloc reluarea spre poartă și s-a încheiat remiză. Care-i asigură un loc pe podium lui Dinamo și o plasează pe CFR cu șanse infime la un loc de play-off.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.