Liga 1

EXCLUSIV Primul nume de pe lista Petrolului! A negociat deja cu Dan Capră și recunoaște: "Vreau să vin, dar aștept să văd ce se întîmplă cu Stoichiță"

Articol de Ionel Luţan  —  Monday, 21 December 2015

Şansele ca Mihai Stoichiţă să antreneze în continuare Petrolul Ploieşti au scăzut simţitor după eşecul cu ASA Tîrgu Mureş de aseară, scor 0-1.

Experimentatul tehnician va avea o discuţie lămuritoare cu patronul echipei, Dan Capră, pentru a evalua atent situaţia actuală. Între timp a şi apărut numele posibilului înlocuitor în persoana lui

Constantin Schumacher, actualmente pe banca tehnică a argeşenilor de la SCM Piteşti. "Am avut cîteva discuţii preliminare cu Dan Capră dar pînă când nu se lămureşte poziţia domnului Stoichiţă nu pot spune mai multe.

Sînt dornic să antrenez Petrolul. Știu greutăţile de acolo, dar printr-o organizare bună şi o campanie de achiziţii mulţumitoare situaţia se poate remedia.

Ar fi, pentru mine, o oportunitate extraordinară în carierea mea să lucrez la o echipă ca Petrolul Ploieşti", a punctat Constantin Schumacher.

C-tin Schumacher a mai condus în Liga 1 pe Oţelul în 2013/2014, un joc (04.11.2013, Otelul – Botosani 2-1), el fiind interimar între mandatele lui Ionuţ Badea si Ewald Lienen.

Acesta va fi cel de-al 10-lea tehnician care va sta pe banca Petrolului, după promovarea "lupilor galbeni" din 2011, Gigi Mulţescu şi Mircea Rednic avînd cîte două mandate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.