Nationala

Mircea Sandu, un nou război cu FRF! Burleanu spera să scape de renta viageră a fostului șef al FRF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 December 2015

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a anunțat actuala conducere a FRF că nu acceptă desfiinţarea contractului de rentă viageră ca preşedinte de onoare în condiţiile impuse şi solicită respectarea integrală a înţelegerii, anunță Mediafax. 

Sursa citată anunță că, la 11 august 2014, Mircea Sandu a înaintat FRF o ofertă de denunţare unilaterală a contractului, primind ulterior din partea conducerii federaţiei o notificare de "desfiinţare" a înţelegerii "cu anumite condiţii", prin încheierea unui act adiţional, care urma să fie legalizat la notariat.

Avînd în vedere faptul că noua conducere a FRF nu a acceptat oferta lui Sandu de încetare a contractului, acesta a comunicat federaţiei că retractează intenţia de denunţare unilaterală.

Totodată, Mircea Sandu somează FRF "să procedeze la executarea integrală a contractului aflat în vigoare, cu efectuarea tuturor prestaţiilor datorate începînd cu data de 12 august 2014, de la care nu s-a mai realizat plata rentei". În caz contrar, fostul preşedinte al FRF îşi rezervă dreptul de a solicita drepturile în instanţă, cu dobînda legală de întîrziere şi cu costurile procedurii.

Notificarea transmisă de Mircea Sandu FRF la 11 noiembrie 2015 va fi dezbătută în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF de luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.