Liga 1

Gigi: "3 vîrfuri pentru Champions League!". Cine ar fi jucătorii care vin s-o transforme pe Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 December 2015

Gigi Becali a anunțat aseară că va aduce 10 jucători noi printre care se numără și 3 atacanți. În aces caz, Tade și Tudorie au mari șanse să plece în iarnă, mai ales că n-au dat randamentul așteptat. 

Doi dintre atacanții la care s-a referit patronul Stelei par ușor de anticipat.  Denis Alibec e preferatul patronului, iar pe Ciprian Marica l-a solicitat Reghe. În dreptul celei de-a treia variante este vehiculat numele lui Cristian Lopez, care ar putea intra într-un schimb cu Tade. 

DENIS Alibec

Este principala țintă a Stelei de mai mulți ani. Vîrful Astrei traversează o perioadă excelentă și este unul dintre preferații patronului Gigi Becali. A marcat de 8 ori în acest sezon. 

CIPRIAN Marica

Fără echipă după despărțirea de Konyaspor, Marica este unul dintre cei mai apreciați atacanți români. Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf au discutat cu internaționalul român, care va lua o decizie oficială în cel mai scurt timp. E clar că dacă va reuși să-l ia, Steaua n-ar da numai o lovitură de mercato, ci și una de imagine. 

CRISTIAN LOPEZ

Golgeterul celor de la CFR Cluj ar putea fi și el o țintă. Probabil Steaua va încerca un schimb cu Tade, plus o sumă de bani. Deși n-a avut un joc constant și n-a impresionat niciodată, a marcat de 11 ori, fiind genul de atacant oportunist. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.