Handbal

Cristina Neagu a răbufnit și îl face praf pe Tadici: "Ne-a jignit! El vorbea cu noi cu «bă, fetelor»"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 December 2015

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a CM de Handbal feminin, a răspuns dur acuzațiilor făcute de Gheorghe Tadici, fostul selecționer.

"Nu este normal să aștepți prima înfrîngere și să vii la TV să dai în oameni, mai ales cînd esti din lumea handbalului, iar unii au lucrat pînă nu demult cu noi. Mă refer la declarația fostului selecționer (n.r. Gheorghe Tadici).

Să nu creadă lumea că ne-am mobilizat după criticile lui. Am făcut-o pentru noi, pentru că doream să facem performanță. Starea în care ne aflam toate după acele înfrîngeri aș descrie-o folosind un singur cuvînt: jignire.

Pe domnul Tadici l-aș întreba ce comentarii poate avea un om despre educația altcuiva, cînd el vorbea cu o națională feminină cu «bă, fetelor?». A văzut toată lumea", a spus Neagu potrivit Mediafax.

"Este o mare jucătoare, are calități native, dar uită de unde a plecat și dă în antrenorii români ori de cîte ori are ocazia. De parcă a învățat să joace handbal la ea acasă, în balcon. Este o problemă care ține de educație, de caracter, chiar dacă are un IQ foarte ridicat. Eu am promovat-o la echipa națională, dar nu aștept recunoștință de la nimeni"Gheorghe Tadici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.