Nationala

Şefii FRF sînt acuzaţi dur: "Să fie mai diplomați! Știu ei mai bine cum au cîștigat alegerile prin fraudă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 decembrie 2015

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre conflictul dintre Mircea Sandu și Răzvan Burleanu, cu privire la renta viageră pe care fostul președinte al FRF o cere.

"Ar trebui ca cei de la FRF să îi dea rentă viageră lui Mircea Sandu și să fie mai diplomați. Știu ei mai bine despre cum au cîștigat alegerile pentru președinția FRF prin fraudă.

Să stea liniștiți, că oricum nu fac în 40 de ani cît a făcut Sandu la FRF. Au ajuns să nici nu mai dea invitații la meciurile naționalei", a declarat Dragomir la DigiSport.

 De unde a pornit totul

Fostul preşedinte al FRF,  Mircea Sandu, a anunțat actuala conducere a FRF că nu acceptă desfiinţarea contractului de rentă viageră ca preşedinte de onoare în condiţiile impuse şi solicită respectarea integrală a înţelegerii.

La 11 august 2014, Mircea Sandu a înaintat FRF o ofertă de denunţare unilaterală a contractului, primind ulterior din partea conducerii federaţiei o notificare de "desfiinţare" a înţelegerii "cu anumite condiţii", prin încheierea unui act adiţional, care urma să fie legalizat la notariat.

"Cel mai în măsură să-i răspundă lui Sandu la această cerere este Moș Crăciun, îi recomand să îi scrie lui. Dar cred că și el e ocupat în aceste zile, pentru că trebuie să aibă grijă de copii" Răzvan Burleanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.