Liga 1

Becali, anunț oficial: "Nu vreau să-i mai văd pe cei 4 la Steaua" » Ce schimb nebun a pregătit patronul campioanei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 December 2015

Gigi Becali a anunțat astăzi că le-a transmis antrenorului Laurențiu Reghecampf și președintelui Valeriu Argăseală că nu vrea să-i mai vadă la Steaua pe Alcenat, Tahar, Guilherme și Tade.

Totodată, patronul Stelei n-ar spune nu unui schimb Tade - Cristian Lopez sau Tade - Camora. Asta pentru că atacantul campioanei nu mai poate juca în Liga 1 decît la CFR, el venind în vară de la formația ardeleană.

"Le-am spus lui Reghe și lui Vali Argăseală că Alcenat, Tahar, Guilherme și cu Tade să nu mai vină în cantonamentul Stelei, să nu-i mai văd. Lăsați un om să se antreneze aici cu ei pentru a ne respecta contractul și aia e. La Steaua se face selecție naturală. M-ar interesa un schimb între Tade și Cristian Lopez sau Camora. Cine îi ia pe cei 4 le mai dau și 100.000 de euro la pachet. Nu mai vreau să-l pună nimeni pe picioare pe Tade, m-am convins eu de el", a spus Becali la Digisport.

"De la Craiova îi vreau Mateiu, Bancu, Ivan și Vătăjelu, dar încă n-am discutat cu cei de acolo" Gigi Becali

Citește și: Becali dă asaltul final pentru Budescu: "Eu știu că vine la Steaua" » Mai negociază pentru alți 3 jucători de la Astra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.