Liga 1

Începe cu o migrenă » Primul meci oficial pe 2016 îl va obliga pe Rednic la improvizaţii

Anton a venit tîrziu în Ștefan cel Mare, dar s-a integrat rapid și a devenit om de bază în angrenajul lui Rednic

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday 24th of December 2015 12:00

Trei titulari, Anton, Filip şi Nedelcearu, nu vor putea fi folosiţi contra Botoşaniului, din cauza cumulului de cartonaşe.

Dinamo a impresionat pe final de sezon, a bifat 7 meciuri consecutive fără eşec, dintre care 5 victorii, însă prima rundă a lui 2016, cu FC Botoşani, acasă, la jumătatea lunii februarie, îi va cu siguranţă mari bătăi de cap.

Trei fotbalişti ies din schemă din start, toţi titulari: fundaşul stînga Steliano Filip, plus cei doi închizători, Paul Anton şi Ionuţ Nedelcearu!

Respectivii absentează din cauza cumulului de cartonaşe galbene. Filip şi Nede au, fiecare cîte 9, Anton a bifat 4, trei la Dinamo, unul rămas de la Pandurii.

Partea bună pentru primii doi, în special, este că acele cartonaşe galbene se vor şterge în play-off, după ultimele 3 etape din sezonul regulat, astfel că nu vor mai fi nevoiţi să stea după fiecare avertisment încasat.

Doar că împotriva moldovenilor, Rednic nu va avea nici un închizător valid. Va fi obligat la improvizaţii dacă nu i se va aduce măcar un mijlocaş central, care să poată face şi faza defensivă.

2 jucătoridin actualul lot mai pot fi folosiţi cu Botoşaniul ca mijlocaşi centrali defensivi, ambii utilizaţi foarte rar în toamnă: Ionuţ Şerban şi Andrei Tîrcoveanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.