Liga 1

"Nu știu ce înseamnă «Amore per siempre», nu prea le am cu engleza" ;) » Cele mai amuzante declarații din fotbalul românesc în 2015 (partea a II-a)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 decembrie 2015

Nu trebuie să-ți cumperi bilet la Stand-Up Comedy pentru o porție bună de rîs. Oamenii din fotbalul românesc au centura neagră în arta umorului. Iată mai jos încă 12 dovezi. 

GSP.ro face o retrospectivă a celor mai trăznite declarații din 2015. AZI e partea a II-a.

Vezi mai jos declarațiile de la 14 la 26:

14. "Băi frate, sînt vreo 2-3 echipe la ale căror goluri comentatorii strigă ca la meciuri din Argentina, nu se mai opresc: GOOOOOL! Și cînd marcăm noi: Alibec, gol", Șumudică după 1-0 cu Steaua.

15. "Să vedem dacă-i reușește planul diabolic lui tata să fure Steaua. Eu deja mi-am scos mașina la vînzare ca să contribui la viitorul buget", Edi Iordănescu după acuzele lui Gigi că Iordănescu senior ar vrea să fure Steaua.

16. "Budescu a avut un ritm între bucătărie și sufragerie", Cornel Dinu după meciul României.

17. "Fratele meu e împătimit de poker, făcea pe deșteptul că o să ajungă ca Daniel Negreanu. Acum, na!, 'tu-i mama naibii ce drăcie a ieșit! Eu îi trimiteam bani pentru întreținere, mîncare, el îi băga la poker", Flavis Stoican după ce numele său a ajuns pe listele ONJN cu pariuri pe site-uri ilegale. 

18. "Am un cont la pariuri, dar nu joc eu, ci băiatul meu din Italia. Am mai pariat și eu cu el, nu sume mari. 5 euro, pe baschet și tenis", Napoli antrenor cu cont pe bet365.com.

19. "Chiar dacă e frumos imnul Ligii Campionilor, vreau să mă urc pe cămile și apoi să bag cardul să-mi intre 50.000 de euro pe lună", Șumudică despre o ofertă de la arabi.

20. "Țipă mai tare decît lovește, nu pot să mă uit la un meci de-ale ei", Alexandra Dulgheru despre Maria Șarapova.

21. "Vreți să scăpați de Șumudică? Lăsați-mă să cîștig toate cele 3 trofee. Apoi mă las, n-o să mai antrenez în România", Șumudică.

22. "Nu știu de ce am fost eliminat. Că l-am scuipat pe arbitru? Eram la distanță de el. Cum să scuipi pe cineva de la 7 metri?!", Denis Alibec

23. "Nu știu ce înseamnă "Amore per siempre", nu prea le am cu engleza". Nicolae Zuluf, fost fotbalist, actualmente soț al Sînzianei Buruiană

24. "Am jucat mingi lungi pe Gnohere, dar degeaba. Nu a fost în joc, a rămas la Săftica", Rednic după un meci slab al lui Gnohere.

25. "Caut antrenorii atent, am vrut unul cu școală multă! Rădoi ce să caute? El face la Chișinău, aia e profesională", Valeriu Iftime după aducerea lui Pustai.

26. "Unii suporteri ai Rapidului sînt smardoi și fură sticle de whisky din benzinării. Ei nu vor să-l lase pe Daniel Niculae la Astra", Șumudică înaintea venirii lui Niculae.

Citește și: "Știți ce face? Fumează și sub duș!" :) » Cele mai tari "perle" din fotbalul românesc în 2015 (partea I)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.