Gimnastica

Handbaliste prinse la mijloc » Drăgulescu nu renunță la protestul său și amenință: "Situația aceasta ne va afecta pregătirea pentru Jocurile Olimpice"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 decembrie 2015

Marian Drăgulescu spune că nu are de gînd să renunțe la ideea de a protesta împotriva deciziei Guvernului de a mări premiile pentru echipa de handbal feminin, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial. 

"Cînd s-a luat decizia de a mări premiile acordate pentru handbaliste, se știau deja rezultatele noastre. Lumea știe ce alte medalii s-au cîștigat. Consider că era normal să ne ofere și nouă aceeași peremiere și să ne dea și nouă bounusuri. Probabil că s-a uitat de noi. Cred că a fost o greșeală și sper să se îndrepte.

Ne deranjează că am fost dați la o parte și lumea ne-a ignorat. O să vorbesc și cu ceilalți colegi care au luat medalii și vom vedea ce vom face. Sperăm ca situația să se remedieze. Noi vrem să fim și noi apreciați. Nu ne vom lăsa pînă nu se face dreptate. O să ajungem să protestăm în fața Guvernului. Statul premiază toți sportivii care au luat medalii și toți ar trebui să fie egali.

Eu nu am vorbit cu doamna Lipă. Nu am vorbit cu nimeni și nu m-a sunat nimeni. Nu vreau să mă duc la minister și să trag lumea de mînecă. Problema este că această situație ne va perturba pregătirea pentru Jocurile Olimpice. În loc să ne concentrăm la performanță, ne gîndim la bani", a spus Drăgulescu la DolceSport.

Andreea Chițu, Corina Căprioriu, Simona Pop, Simona Gherman, Loredana Dinu, Anamaria Brînză, Larisa Iordache și Tiberiu Dolniceanu, au declarat că se vor alătura protestului lui Drăgulescu.

Citește și: Szabo intervine în conflictul care a bulversat lumea sportului, dar ne bagă și mai mult în ceață

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.