Liga 1

MApN face primul pas în relația tensionată dintre CSA Steaua și FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 decembrie 2015

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii la nivelul ministerului care va analiza demersurile CSA Steaua în relația cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, și care va propune măsurile ce vor fi luate de MApN în vederea valorificării mărcii Steaua și a stadionului.

"Conform mandatului stabilit, în baza rezultatelor procesului de analiză, comisia va propune, printr-un raport ce va fi înaintat ministrului, măsurile optime care pot fi luate de MApN în vederea valorificării mărcii "Steaua" și utilizării stadionului de fotbal, aflat în proprietatea statului și în administrarea ministerului, în condiții de legalitate și eficiență economică, precum și într-un cadru de transparență deplină", se arată într-un comunicat remis agenției Mediafax de Biroul de Presă al MApN.

CSA Steaua și FC Steaua București se află în conflict după ce în urmă cu un an Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca formația patronată de Gigi Becali să nu mai aibă dreptul să folosească vechea steamă și nici numele. Pe lîngă acestea, FC Steaua București a fost dată afară și din Complexul Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.