Liga 2

Caz incredibil în fotbalul românesc » Un fotbalist și-a demascat antrenorul blatist: "Se pariaseră mulți, mulți bani"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 December 2015

În ultima vreme fotbalul românesc e măcinat de febra meciurilor trucate. La două luni distanță de cînd FRF a început o anchetă împotriva Gloriei Buzău în ceea ce privește meciurile aranjate, acum a apărut un alt caz în care un fotbalist dezvăluie totul.

Mădălin Livan, 19 ani, a dezvăluit într-o postare publică pe contul său de Facebook cum el și colegii săi de la FC Caransebeș au luat parte la un meci care trebuia să fie trucat. Toate dezvăluirile vin după ce autoritățile locale au decis să nu mai ajute echipa de fotbal din Caransebeș.

Tînărul fotbalist a explicat cum antrenorul italian al celor de la Caransebeș, Giovanni Pissano, le-a cerut elevilor săi, la pauza meciului cu Unirea Tărlungeni din etapa a 9-a din Liga a doua, să piardă cu 0-3.

"Noi, jucătorii, am refuzat să pierdem cu 3-0 cum ni s-a spus la pauza meciului dintre Unirea Tărlungeni şi FC Caransebeş de către "marele" antrenor Giovanni Pisano, cu toate că ne ameninţase că dacă nu facem asta - pentru că el a pariat "mulţi, mulţi bani" - nu mai primim nici un ban şi clubul se desfiinţează. Meciul s-a terminat 1-1 şi chiar puteam învinge în ultimele minute. Aş vrea să vă gîndiţi că noi jucătorii nu am primit banii de 3-4 luni, unii chiar de mai mult timp", apare scris într-un un paragraf din cele postate de Mădălin Livan pe contul său de Facebook.

Citește mai jos toată postarea lui Mădălin Livan:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.