Liga 1

Marica, direcționat către Dinamo: "Lasă pretențiile financiare! Rednic va ști să te pregătească pentru națională"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 December 2015

Ciprian Marica e la un pas de a semna cu Getafe, deși în această iarnă a fost dorit și de Steaua. Chiar dacă e mai aproape de Spania decît de România, atacantul e sfătuit să vină în țara noastră, dar nu la Steaua, ci la Dinamo.

Ionuț Lupescu îi recomandă atacantului în vîrstă de 30 de ani să nu țină cont de partea financiară și să aleagă Dinamo pentru a reveni și în vederile selecționerului Anghel Iordănescu.

"Eu cred că pentru el ar fi chiar foarte bine să vină în România avînd în vedere că nu a jucat de 4-5 luni sau chiar și mai mult. Important este să se ducă la un club unde va fi înțeles, va fi ajutat. Nu știu acum dacă Steaua este cel mai potrivit club pentru el. Sînt sigur că Mircea Rednic va ști să-l pregătească așa cum trebuie astfel încît să fie folositor și pentru Dinamo și pentru echipa națională" a declarat Lupescu pentru Digisport.

"Sper să-și găsească echipă. Să mai renunțe și el la pretențiile lui salariale pentru că, din pacate, în ultimii ani nu a dovedit la cluburile pentru care a evoluat că este în topul elitelor atacanților din Europa" Ionuț Lupescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.