Campionate

Transferul începutului de an! O vedetă a lui PSG e aproape de o plecare neașteptată » Oficialii celor două cluburi au negociat deja

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 31 December 2015

Meciul amical de ieri pierdut de Inter în fața celor de la PSG, scor 0-1, la Doha, n-a fost o simplă partidă amicală, ci a reprezentat și prilejul unor discuții pentru transferul lui Ezequiel Lavezzi, 30 de ani.

Președintele formației italiene Erick Thohir a vorbit cu omologul său Nasser Al-Khelaifi despre transferul  atacantului argentinian, anunță presa italiană. Oficialul francezilor n-a refuzat oferta, însă nici n-a acceptat-o. Un răspuns urmează să fie dat în luna ianuarie.

Speculațiile din presa italiană au mers și mai departe. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport chiar s-au întrebat dacă nu cumva Lavezzi n-a jucat în meciul de ieri tocmai pentru a fi protejat pentru un eventual transfer.

Fostul fundaș al nerazzurilor Francesco Coco a vorbit și el despre viitorul lui Lavezzi: "Inter nu are nevoie de un jucător ca Lavezzi. Mancini are deja mulți jucători care posedă caracteristici asemănătoare cu cele ale argentinianului".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.