Campionate

VIDEO Jucătorii lui Chelsea, acuzați de propriii fani că l-au lucrat pe Mourinho » Ultimele rezultate îi dau de gol

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 January 2016

Jose Mourinho a avut un sezon dezastruos cu Chelsea și era mai aproape de retrogradare decît de primele locuri. Înfrîngerea cu Leicester, 1-2, i-a pus capac portughezului și acesta a decis să se despartă de formația londoneză.

Presa britanică a speculat de-a lungul ultimului mandat al lui Mourinho la Chelsea că antrenorul ar fi fost lucrat de unii jucători, însă "The Special One" nu a comentat niciodată aceste aspecte.

Totuși, un semn de întrebare tot se pune. După plecarea lui Mourinho, Chelsea n-a mai simțit gustul înfrîngerii, reușind în ultimele 4 partide să cîștige de două ori, iar în alte două partide a făcut egal. Meciurile n-au fost deloc ușoare, cel mai greu dintre ele fiind cel cu Manchester United, scor 0-0.

Și astăzi Chelsea a arătat o altă față. Formația condusă de Guus Hiddink a cîștigat fără drept de apel cu 3-0 în deplasarea de la Crystal Palace. VIDEO DE LA MECI

Fanii n-au trecut cu vederea și au reacționat extrem de dur, acuzîndu-i pe propriii fotbaliști că n-au jucat pînă acum tocmai pentru ca Mourinho să fie nevoit să plece.

După 20 de etape, Chelsea ocupă locul 14, cu 23 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.