Nationala

UPDATE Noi acuze la adresa lui Răzvan Burleanu și a FRF: "Federația va ajunge într-un apartament cu 3 camere"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 ianuarie 2016

Florin Prunea, preșdintele celor de la CSMS Iași, continuă războiul cu FRF, cu președintele Răzvan Burleanu și trage un semnal de alarmă.

11:30

UPDATE Florin Prunea susține că declarațiile lui au fost interpretate greșit: 

"Nu am spus că «Președintele actual .... vine dintr-o lume subterană. Ai impresia că a fost pus acolo ca să distrugă fotbalul românesc». 

Fac precizarea ca afirmatia mea a fost de fapt urmatoarea: «Președintele actual .... vine dintr-o lume straina fotbalului. Ai impresia că prin aceste demersuri o să se distrugă fotbalul românesc»". 

Știre inițială: 

"Noua conducere a FRF nu face absolut nimic pentru fotbalul românesc. Multe cluburi cu tradiție dispar și sînt multe dezafilieri. Veți vedea anul viitor cîte echipe vor fi în Liga a 2-a și a 3-a.

Actuala conducere vine din afara fotbalului. Președintele actual este într-o permanentă campanie electorală și vine dintr-o lume subterană. Ai impresia că a fost pus acolo ca să distrugă fotbalul românesc. Regulamentele FRF nu sînt respectate, iar statutul FRF este călcat în picioare. Nu se respectă nimic. Nici un președinte nu a făcut așa ceva.

FRF este la un pas de faliment. Are multe procese, cu mine, cu Mircea Sandu, cu Adrian Mititelu, și poate avea mari probleme financiare. Federația a avut noroc cu banii pe care i-a primit de la UEFA, pentru calificarea la EURO. Cele 8 milioane de euro par mulți bani, dar este o sumă mică. De exemplu, dacă Mititelu cîștigă procesul cu FRF, trebuie să primească 20 de milioane de euro. Astfel, FRF ar ajunge într-un apartament cu trei camere sau riscă să se desființeze", a spus Prunea la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.