Liga 1

Rivalele roș-albaștrilor sînt sigure: "Steaua ia titlul la pas" » Ce plus a adus numirea lui Reghe ca antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 January 2016

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, a vorbit despre lupta cîștigarea Ligii 1 și crede că Steaua nu va avea nici o problemă în a fi campioană pentru a patra oară la rînd.

"Revenirea lui Reghecampf la Steaua e benefică și pentru fotbalul românesc. Este un om care nu suportă să piardă. Eu îl apreciez foarte mult. Este un mare cîștig pentru Liga 1.

Venirea lui Reghecampf la Steaua va face ca suporterii să vină lîngă echipă, pentru că el a făcut performanță și lumea îl iubește. El, chiar dacă e tînăr, nu acceptă compromisuri și este un profesionist 100%.

Anul acesta, Steaua va lua titlul la pas. Este cea mai stabilă echipă, din punct de vedere financiar. Deja s-a creat o emulație în jurul echipei, iar dacă vin și suporterii, va fi și mai bine pentru echipă.

Gică Hagi încearcă să facă ceva la Viitorul, dar cu lotul pe care în acest an, nu se poate bate la titlul. Va termina pe locul doi. După aceea, vor veni restul echipelor, unde sînt foarte mari probleme", a spus Prunea la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.