Campionate

Revoluție la Real Madrid » 10 jucători vor fi dați afară de la echipă! Cristiano Ronaldo, Benzema și Sergio Ramos sînt pe lista neagră

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 ianuarie 2016

Zinedine Zidane a fost numit antrenorul celor de la Real Madrid și a semnat un contract pînă în 2018, iar la echipă vor avea loc schimbări impotante.

Presa din Spania anunță că în vară va fi o adevărată revoluție la Real, pregătită de Florentino Perez,  iar președintele madrilenilor intenționează să dea afară 10 jucători. Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Keylor Navas, Karim Benzema, Arbeloa, Sergio Ramos, Isco, Jese și Cheryshev sînt pe lista de plecări. 

Acești fotbaliști ar aduce madrilenilor aproximativ 200 de milioane de euro, bani ce vor fi reinvestiți în cumpărarea de noi fotbaliști.

Perez vrea cu orice preț să construiască din nou o echipă galatică și să oprească supremația Barcelonei, iar primul pe lista de transferuri a celor de la Real Madrid este Eden Hazard, jucătorul celor de la Chelsea. Pe lîngă belgian, Real mai vrea să îi aducă pe David De Gea, Robert Lewandowski și Paul Pogba.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.