Liga 2

Se întîmplă în România » Un club de Liga a 2-a face selecție ca la juniori în încercarea disperată de a continua campionatul!

Articol de Cornel Biholari  —  miercuri, 06 ianuarie 2016

Aflată într-o situație disperată, cu -11 puncte în clasament și fără seniorii plecați din cauza problemelor financiare, Metalul Reșița anunță că organizează o acțiune de selecție pentru completarea lotului.

Jucătorii convocaţi vor avea asupra lor echipament de antrenament (trening, ghete adecvate terenului sintetic, apărători, etc).

Anunțul cărășenilor aduce aminte de acțiunile de selecție care se organizează la nivel de copii și juniori. Sînt așteptați fotbaliști cu legitimație care să aibă vîrste cuprinse între 17 și 22 de ani.

Practic, e o încercare a echipei patronate de Cătălin Rufă, și a cărei finanțare de la autorități a fost înjumătățită, de a continua partea a doua a campionatului.

Conform expresdebanat.ro, dacă gruparea reșițeană se salvează de la retrogradare în eșalonul secund primarul interimar Ioan Crina va propune o nouă înțelegere. Lotul Metalului se bazează în acest moment pe juniori.

Metalul e ultima din Seria a 2-a după retragerea celor de la FC Caransebeș. Are -11 puncte, cu 24 sub Bihor. 


*selecția are loc pe 14 ianuarie 2016, nu 14 februarie așa cum este menționat în comunicat. Oficialii clubului au revenit asupra anunțului și au făcut această rectificare. De asemenea cantonamentul va fi între 14-16 ianuarie. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.