Liga 1

Anunțul cel mare pentru fanii Stelei: "Am semnale că se va rezolva cu stadionul" + Ce funcție va ocupa MM Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 January 2016

Steaua a fost evacuată din Ghencea în iulie 2015, iar de atunci formația roș-albastră se pregătește în afara Bucureștiului și își dispută meciurile de pe teren propriu pe diferite stadioane. 

Totuși, steliștii au primit astăzi o veste bună de la patronul Gigi Becali, care a anunțat că are semnale în ceea ce privește rezolvarea acestei probleme.

"Cred că acum vom rezolva și problemele cu stadionul pentru că România intră pe un făgaș normal. Am semnale că se va rezolva cu stadionul. Am înțeles că oamenii care vor să facă ceva în țara asta vor fi lăsați în pace", a spus Gigi Becali la Digisport.

"MM STOICA va fi angajatul Stelei"

Gigi Becali a vorbit și despre revenirea lui Mihai Stoica la Steaua, după ce fostul manager al campioanei va fi eliberat din închisoare.

"Eu n-am angajat om în locul lui MM din respect pentru el. Vă dați seama ce respect am eu pentru el! El n-are voie să pună ștampila și să semneze. Dar are voie să vorbească, să țină relația dintre jucători. El se va ocupa de conduita jucătorilor. El asta face cel mai bine, are o psihologie specială.

Nu va încălca hotărîrea judecătorească. Acolo scrie că n-are voie să reprezinte clubul, nu că n-are voie să muncească la club. N-are voie să stea pe bancă, dar noi vom face o adresă la Înalta Curte de Casație. Vrem să ne descifreze exact ceea ce înseamnă acel «n-are voie să reprezinte clubul»", a adăugat Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.