Liga 1

EXCLUSIV Întîlnire de mai bine de trei ore între Reghecampf și Marica: "Vin la Steaua pentru Reghe!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 06 ianuarie 2016

Revenit ieri noapte în România din Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a petrecut vacanța alături de familie, Laurențiu Reghecampf s-a întîlnit în această dimineață cu Ciprian Marica.

Surse demne de încredere din cadrul echipei au dezvăluit că tehnicianul campioanei s-a întîlnit cu atacantul în vîrstă de 30 de ani și au vorbit mai bine de 3 ore pe marginea venirii acestuia la Steaua.

Cei doi au discutat concret despre contractul pe care atacantul l-ar avea la Steaua, dar și despre bonusurile pe care acesta le-ar primi.

Așa cum Gazeta Sporturilor de astăzi a anunțat în ediția tipărită, Marica ar urma să primeasca 250.000 de euro pe an la Steaua, dar și o primă de 500.000 de euro dacă echipa ar ajunge în grupele Champions League.

Din primele informații se pare că Reghecampf l-ar fi convins pe fostul atacant al lui Konyaspor să vină la Steaua, dar atacantul a anunțat că se va decide în cîteva zile. Mai mult, surse din cadrul clubului au dezvăluit că Ciprian Marica i-a spus lui Becali că va accepta oferta Stelei doar pentru Reghecampf.

"El e cel care m-a dorit cel mai mult aici! Vin la Steaua pentru el", i-a spus Marica patronului campioanei.

Citește și: Gigi Becali a făcut marele anunț! "Mîine semnăm cu Ciprian Marica!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.