Campionate

VIDEO Pus la colț » Espanyol a deschis scorul, dar geniul lui Messi, ”dublă”, Pique și Neymar au făcut diferența. Iar calificarea pare decisă

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday 7th of January 2016 12:00

Convins că Barcelona nu-l va mai ierta ca acum 5 zile, în campionat (0-0), Costel Gâlcă și-a dorit mult ca Espanyol să înscrie măcar un gol aseară pe Camp Nou. Și l-a avut chiar în debut: Caicedo, servit de Asensi. 0-1 în minutul 10!

Dar campioana, la care au debutat Arda Turan și Aleix Vidal, a replicat furios: Messi, 1-1 (13). Și putea fi 2-1 dacă lui Neymar, faultat în careu, nu i se refuza un penalty clar (24). În finalul primei părți, Gâlcă a primit alte două lovituri. L-a pierdut pe marcatorul Caicedo, singurul "vîrf" în 4-2-3-1-ul gîndit de el, apoi Messi a făcut "dubla" cu o bombă sub "transversală", din lovitură liberă (44).

Click aici pentru VIDEO!

1-2 n-ar fi fost un rezultat rău în perspectiva returului din 13 ianuarie. Însă în partea secundă, Espanyol a cedat pe toate fronturile. L-a încasat repede pe 1-3, Pique, din centrarea lui Messi (49), iar într-un interval de 3 minute (72-75), a rămas fără Perez și Diop, eliminați. Urmarea? Neymar, 4-1 (88). Și calificarea în "sferturi" pare jucată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.