Nationala

Iordănescu amenință cluburile din Liga 1: ”Sînt obligate să trimită jucătorii la națională, nu se poate glumi cu așa ceva”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 January 2016

Anghel Iordănescu, selecționerul României, susține că echipele din Liga 1 vor fi obligate să trimită jucătorii la turneul naționalei din Bahrain, între 24 ianuarie și 6 februarie.

Laurențiu Reghecampf refuză însă să își trimită cei mai buni jucători în cantonamentul naționalei și ar dori să ajungă la un compromis cu Iordănescu.

”Din punctul meu de vedere, cred că este obligația cluburilor să trimită jucătorii la echipa națională. Este o hotărîre a Comitetului Executiv și nu cred că se poate glumi cu acest lucru. Nu eu am hotărît acest lucru, ci Comitetul Executiv. Se face prea mult tam-tam cu această chestiune. Sînt convins că și antrenorul de la Steaua își dorește să ajungă selecționer.

Dacă vrea asta, sînt convins că nu poate să interzică plecarea jucătorilor la națională. Dacă Steaua nu vrea să lase jucători la națională, să nu îi lase. Am înțeles că toate celelalte cluburi vor pune jucătorii la dispoziția naționalei. Avem o arie de selecție restrînsă. Încercăm să forțăm anumiți jucători la echipa națională, pentru ca atunci cînd vom juca la Euro să nu tremurăm în fața Franței. Voi convoca toți jucătorii de care am nevoie pentru acest turneu”, a spus Anghel Iordănescu la DigiSport.

9 jucătoride la Steaua ar dori să cheme Iordănescu pentru cantonamentul din Bahrain.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.