Liga 1

Negoiță despre strategia lui Dinamo: ”Transferăm jucători liberi de contract, altul este targetul nostru în 2016”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 ianuarie 2016

Ionuț Negoiță, patronul celor de la Dinamo, a vorbit despre strategia de transferuri din această iarnă a echipei sale.

”Am picat de acord cu domnul Rednic în privința jucătorilor pe care îi vom aduce în această iarnă. Ar trebui să fim mai puternici, pentru că ne-am propus să aducem jucători mai buni decît cei care au plecat.

Noi ne dorim jucători care să ne asigure creșterea. Bugetul de transferuri va fi mic și va fi pentru tineri. Noi vom încerca să aducem jucători liberi. Dacă vom vinde pe cineva, și bugetul va suferi modificări. Nimeni nu cumpără pe bani în România. Targetul pentru 2016 este să investim la copii și juniori”, a spus Ionuț Negoiță la DigiSport.

...despre posibilitatea de a vinde clubul: ”Dacă vine cineva mai potent decît mine și face dovada că poate finanța echipa mai bine, atunci în secunda doi îi dau echipa. O singură condiție: să rămîn și eu acționar minoritar”

...despre situația de la club: ”E cel mai bun an al meu la Dinamo, dar ne propunem mult mai mult. Mă bucur că suporterii sînt alături de noi. Lucrăm și la stadionul nou, chiar dacă nu facem mult tam-tam. Sîntem mult înaintea celorlalți cu documentația”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.