Liga 1

Tensiuni la Dinamo » Mircea Rednic se ia de doi jucători de bază: "Nu mai vreau să am fotbaliști ca ei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 ianuarie 2016

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre Collins Fai și Cosmin Matei, jucători care au intrat în ultimele șase luni de contract.

Tehnicianul este nemulțumit de faptul că cei doi sînt cu gîndul la plecare și îl acuză pe Fai ca minte cînd spune că vrea să își prelungească înțelegerea cu Dinamo.

"Fai nu a semnat prelungirea contractului, deși clubul i-a propus acest lucru. Este vrăjeală cînd spune că vrea să rămînă. Din cîte știu eu, el a semnat deja un precontract cu altă echipă.

Fai se va prezenta la reunirea lotului și vom decide ce se va întîmpla cu el. Nu doresc să am la echipă jucători care sînt cu gîndul în altă parte. Am pățit asta și cu Matei și nu mai vreau să pățesc la fel și cu alții. În privința lui Matei vom lua o decizie săptămînă viitoare, cînd se reunește lotul", a spus Rednic la DigiSport.

23 de meciuri
are Matei în acest sezon, marcînd 2 goluri

"Înainte să înceapă returul, trebuie să clarific viitorul meu la Dinamo. Mie mi-ar plăcea foarte mult să rămîn. Este foarte frumos aici și m-am obișnuit. Dinamo este o familie pentru mine.

Datorită coechipierilor și a lui Mircea Rednic am avut evoluții bune în acest sezon. Este un grup foarte determinat aici. Rednic m-a ajutat foarte mult să cresc" Collins Fai

26 de meciuri
a strîns Fai în tricoul lui Dinamo în acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.