Campionate

Reacție nervoasă a lui Dani Alves după meciul cu Espanyol: "Mi-e rușine că face parte din acest sport! Ce gunoaie nenorocite sînt"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 January 2016

Barcelona a cîștigat miercuri, scor 4-1, meciul din Cupa Regelui Spaniei, cu Espanyol.

Meciul a fost unul tensionat, iar la finalul partidei jucătorii celor două echipe au avut o altercație pe tuneul spre vestiare.

Astăzi, Dani Alves, fundașul Barcelonei, a postat pe contul de Instagram o fotografie din meciul cu Espanyol și un mesaj dur la adresa presei din Spania. Brazilianul îi critică pe ziariștii spanioli pentru că au vorbit mai mult despre scandalurile din timpul meciului, decît despre spectaculozitatea partidei.

"Este adevărat că în fiecare zi îmi este tot mai rușine că fac parte din acest sport, de cum ne folosesc și de cum se joacă ei cu noi.

Mă gîndeam că într-o zi vom ieși pe rînd să ne apărăm culorile sau echipele. Mă gîndeam că dacă voi cîștiga sau voi pierde, mă voi duce acasă supărat și voi medita la cea am făcut greșit sau o să mă bucur de ceea ce am făcut bine.

Azi sîntem doar obiecte utilizate de presă în beneficiul ei, ca presa să își vîndă ziarele. Se vorbește din ce în ce mai puțin de fotbal, de strategie, de jocuri, de goluri, de parade și de spectacol! Ce gunoaie nenorocite sînt" a fost mesajul lui Dani Alves.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.