Liga 1

Undă verde » Patrick Petre va semna săptămîna viitoare

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 09 ianuarie 2016

Dinamo își va securiza săptămîna viitoare, printr-un contract ferm, una dintre speranțele fotbalului românesc. Patrick Petre, 18 ani, trebuie să semneze un nou contract, o înțelegere valabilă pentru fotbaliștii seniori, puștiul încheind junioratul în vară.

Iar actele urmează să fie parafate zilele următoare, sursele GSP afirmînd că fotbalistul ar fi de acord cu ceea ce clubul i-a propus. Și conducerea, și antrenorul Mircea Rednic speră ca tînărul mijlocaș să revină în cărțile primei echipe, mai ales că a început sezonul de toamnă mai mult decît promițător.

Doar că s-a pierdut pe drum, întrucît Patrick n-a mai prins lotul de 18 în ultimele 15 partide oficiale ale roș-albilor. Cu mențiunea că a avut și ceva probleme medicale.

"Cîinii" sînt obligați să se miște repede în acest caz, întrucît pe "pista Patrick Petre" a intrat și Viitorul, Gică Hagi apreciindu-l foarte mult pe fiul fostului internațional, Florentin Petre.

Mai ales că mijlocașul de bandă a înscris în acest sezon în remiza pe care dinamoviștii au obținut-o la Ovidiu, 1-1, cu Viitorul.

1 golși-o pasă decisivă a reușit Patrick Petre în acest sezon pentru roș-albi în 5 meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.