Stranieri

Omul care a fost cu Marica la negocierile cu Getafe dezvăluie detalii de culise

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 ianuarie 2016

Gică Craioveanu, fost jucător al lui Getafe, a fost prezent la negocierile dintre Ciprian Marica și clubul spaniol și a oferit mai multe detalii despre transferul atacantului român.

"Am fost împreună pînă acum puțin timp. Sînt pe aici, la club, la Getafe. Încă nu se știe, sînt negocieri, clubul e foarte interesat, antrenorul e foarte interesat. Din punctul meu de vedere, asta e cel mai important, atunci cînd te vrea antrenorul e altfel, e mai ușor.

Mai sînt cîteva detalii de pus la punct. Ciprian a lăsat o impresie extraordinară aici, a jucat foarte-foarte bine, a fost decisiv la rămînerea echipei în prima echipă, a marcat 7 goluri. Nu cred că e vorba de bani, Ciprian are nevoie să joace. El trebuie să joace, vine Europeanul peste puțin timp", a declarat Craioveanu la Digisport.

Craioveanu a dezvăluit de ce depinde transferul lui Ciprian Marica și care este data limită cînd se va decide ce se întîmplă cu atacantul de 30 de ani.

"Are și Scepovic (n.r. atacant Getafe) ofertă foarte bună din China. Și de-asta așteaptă un pic antrenorul. O să-l vîndă și pe Sarabia, care vrea să plece la Watford, îl vrea Quique Sanchez Flores acolo. Dar e foarte important dacă va pleca Scepovici. Mi-au spus: «Gică, îmi place atacantul, e la un nivel extraordinar, mi-ar plăcea să contez pe un jucător ca el. E căpitanul României pînă la urmă».

El trebuie să semneze cel tîrziu într-o săptămînă cu Getafe. Planul e ca mîine seară să se știe definitiv ce se va întîmpla. Dacă se va semna, se va semna mîine seară", a mai spus Craioveanu.

"Cred că pentru Marica e cea mai bună soluție. Nu vreau să se supere nimeni pe mine, dar una e să joci pe Santiago Bernabeu, alta e să joci la Chiajna sau la Voluntari. Cînd calci pe Santiago Bernabeu sau pe Camp Nou, calci în templul fotbalului mondial"Gică Craioveanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.