Stranieri

Antrenorul lui Getafe e foarte interesat de Marica: ”E la un nivel extraordinar” :)

Marica a mai jucat în sezonul 2013-2014 la Getafe, de-acolo plecînd la Konya, unde a dat două goluri în 9 meciuri

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday 10th of January 2016 12:00

Entuziasmat de român, Fran Escriba i-a zis lui Craioveanu, aflat la discuții cu Ciprian: "Gică, mi-ar plăcea să contez pe un vîrf ca el. Este căpitanul României pînă la urmă”.

Marica s-ar putea înțelege astăzi cu Getafe, negocierile cu formația spaniolă avansînd la ultimele detalii. Craioveanu, prezent la discuții alături de Ciprian, susține că transferul nu depinde de bani și că atît antrenorul, cît și clubul sînt foarte interesați de revenirea atacantului de 30 de ani.

Care însă n-a jucat decît 6 minute în ultimele 10 luni, desele accidentări făcînd-o pe Konya să-i rezilieze acordul!

"Mi-au spus: «Gică, e la un nivel extraordinar și mi-ar plăcea să contez pe un jucător ca el. Este căpitanul României pînă la urmă». El a lăsat o impresie extraordinară aici, a evoluat foarte-foarte bine, a fost decisiv la rămînerea echipei în prima ligă și a marcat 7 goluri. Nu este vorba de bani, Ciprian trebuie să joace, vine Europeanul peste puțin timp", a dezvăluit Craioveanu la DigiSport.

Acesta a explicat de ce Getafe ar semna în cel mult o săptămînă: "Are și Scepovici ofertă foarte bună din China și de-asta mai așteaptă un pic antrenorul. Iar Sarabia vrea să plece la Watford".

"Cred că pentru Marica e cea mai bună soluție. Una e să joci pe Bernabeu sau Camp Nou, unde calci în templul fotbalului mondial, alta la Voluntari ori Chiajna"
Gică Craioveanu, ex-atacant Getafe, la DigiSport

31de minute a prins Marica în ultimele 9 luni, strînse din 2 meciuri la Konyaspor în campionatul Turciei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.