Liga 1

EXCLUSIV Craiova a acceptat oferta Stelei de 3,6 mil de euro pentru 4 jucători! Negocieri nocturne la Snagov + Discuția lui Rotaru cu jucătorii

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  luni, 11 ianuarie 2016

UPDATE 23:30

Surse GSP.ro au dezvăluit că luni seară, în jurul orei 22:00, în recepția hotelului Mirage din Snagov, unde sînt cazați oltenii înainte de deplasarea de mîine pentru cantonamentul din Turcia, și-a făcut apariția patronul lui CSU Craiova, Mihai Rotaru.

Acesta a stat de vorbă cu cei 4 jucători doriți de Steaua - Andrei Ivan, Nicuşor Bancu, Alexandru Mateiu şi Bogdan Vătăjelu - și i-a anunțat că și-a dat acceptul ca aceștia să semenze cu roș-albaștrii în schimbul a 3,6 milioane de euro!

Sînt șanse mari ca pînă dimineață toate părțile să bată palma, iar Ivan, Bancu, Mateiu și Vătăjelu sa plece cu Craiova în Turcia, dar să meargă direct în cantonamentul Stelei, la Belek!

"99% ne-am înțeles, mai trebuie doar ca jucătorii să semneze contractele cu Steaua", au dezvăluit sursele GSP.

Știrea inițială

update 14:20

Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii sînt singurii doi jucători pe care Steaua i-a transferat în această iarnă. În plus, Paul Pîrvulescu a revenit la echipă după împrumutul către FC Voluntari.

Dar campioana nu se mulţumeşte cu atît, iar în această dimineaţă a făcut o nouă ofertă celor de la CS U Craiova pentru a pune mîna pe patru dintre cei mai buni jucători din lotul oltenilor. Sursele ziarului dezvăluie că oficialii din Bănie au cerut 3,6 milioane de euro pe cei patru jucători, pe care e dispusă să-i transfere încă din această iarnă.

Jucătorii pe care Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali îi doresc la echipă sînt Andrei Ivan, Nicuşor Bancu, Alexandru Mateiu şi Bogdan Vătăjelu.

"Este adevărat că în aceste momente negociem transferul celor patru jucători la Steaua. Avem multe discuţii pe marginea acestor mutări, iar pînă mîine sînt şanse foate mari să se realizeze mutările", au dezvăluit surse din cadrul echipei campioane.

Suma de 3,6 milioane de euro este aceeaşi pe care Steaua a oferit-o Astrei pentru transferurile lui Budescu, Alibec, Enache şi Junior Morais, doar că oficialii giurgiuveni au refuzat propunerea venită din partea patronului campioanei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.